Kennismaking 5seizoenenspel®

2017

Of je nu vragen hebt over je werk, je relaties of je eigen ontwikkeling, je zet het 5seizoenenspel® in als je wilt weten wat je morgen anders gaat doen. Het spel brengt je door open vragen en adviezen in gesprek met jezelf. Waar liggen je uitdagingen, waar je mogelijkheden en waar je drempels. Spelen levert je inzichten en bruikbare adviezen over wat goed gaat, wat beter kan maar ook wat eigenlijk beter zou moeten. En samen spelen met anderen levert je bovendien de soort feedback op die je anders maar zelden hoort. 

Het 5seizoenenspel® is al honderden keren ingezet bij professionele trainingen, bij individuele begeleidingstrajecten en bij de begeleiding van groepsprocessen. Deze kennismaking is bedoeld om je op een directe manier kennis te laten maken met het krachtige spel, hoe het werkt en wat je d'r aan hebt. Het 5Seizoenenspel® helpt je je coachingsaanpak te structureren en laat de degene die coaching ontvangt zijn/haar eigen verantwoordelijkheid ontdekken.

Voor jou als coach is spelen de beste manier om te ontdekken wat het 5seizoenenspel® te bieden heeft. Meld je aan en ontdek wat het spel je oplevert! Een individuele kennismaking duurt 2 uur en vraagt een investering van € 200 ex BTW. Neem je een groep mee dan hanteren we andere tarieven. 

Voor meer informatie en voor de gegevens van de facilitators die deze kennismaking begeleiden, mail je met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deel deze informatie met anderen

Contact

  • MooieParels | Hoeve de Asch | Cortenoeverseweg 94 | 6971 JL Brummen | Tel. (0575) 56 62 55 | Contact

    Copyright © 2014 MooieParels

    Ontwerp & Realisatie ToonWorkz